Profil tvrtke

 

Kontakt: Judy

Tel: + 86-21-54361792

Mobitel: +8613817594987

Whatsapp: +8613817594987

E-mail:Inquire@derflex.com

Web stranica:www.derflex-sign.com

Dom > O nama

Šangaj DER New Material Co., Ltd se bavi proizvodnjom, razvojem i prodajom materijala za digitalnu štampu od kada je uspostavljen. On je profesionalni dobavljač u oblasti reklamiranja, sa certifikatom ISO9001-2000.


DER poseduje profesionalne proizvodne linije visokokvalitetnih PVC materijala za digitalnu štampu. Linije uključuju proces širokog kotrljanja, tekstilnog premaza, lepka i jednosmerne proizvodnje. Strogo i savršen sistem kontrole kvaliteta osigurava visoku kvalitetu DERFLEX proizvoda, a takođe postiže i favorit globalnih kupaca.

about.jpg


DERFLEX je profesionalni proizvođač različitih vrsta laminiranog PVC i obloženog materijala.

kao što su eko solvent digitalni print frontlit fleks banner, backlit banner, banner banner, banner za mrežu, samolepljivi vinil, jednosmerni vid vinila, platno za digitalno štampanje, inkjet tekstil, pvc proporcionalna keramika i tako dalje ...

05.jpg

06.jpg


Šangaj DER New Material Co., Ltd ima proizvodni prostor od 60.000 kvadratnih metara, registrovana sa 2,5 miliona američkih dolara. 3 kalendara, 3 mašine za premazivanje i 5 mašina za laminiranje, 25 viših inženjera i 450 radnika čine našu fabriku konkurentnijom među dobavljačima banera od vinila.

z.jpg

x.jpg


DERFLEX ima čitav niz QC sistema. Istovremeno, sarađujemo sa East China University Science & Technology, poznatim univerzitetom u Kini, za izgradnju polimerne laboratorije za istraživanje. Ovo zadržava buduću prednost tehnologije i istraživanja novih proizvoda.


Centar za istraživanje i razvoj

Sa centralnom sobom za testiranje prvoklasnog DER novog materijala, imamo kompletan i atraktivan sistem testiranja. Opremljen je različitim objektima za ispitivanje u skladu sa različitim karakteristikama proizvoda-čeničnog vlakna, PVC-a, vijčanih materijala i reklamnog materijala i usavršava se standardima i zahtevima za testiranje proizvoda. Posjeduje prvoklasni tim osoblja za testiranje sa visokom školskom spremom i dobrim tehničkim kvalitetom tako da je kontrola proizvoda garantovana i proizvodi koji se izlaze iz fabrike su 100% do standarda.

112.jpg

113.jpg


DERFLEX je već duže od 15 godina u digitalnoj štampariji, ima klijente preko 100 zemalja.

Mi pratimo sve naše naređenja od PI, proizvodnje, isporuke i nakon prodaje.

Sva narudžbina sa strogom kontrolom kvaliteta kako bi zadovoljili zahteve klijenata ..

c.jpg

v.jpg

01.jpg

02.jpg


Naša vizija
Nadamo se da ćemo uspostaviti blisko prijateljstvo sa našim kupcima i ponuditi podršku u našoj prednosti da zajedno rastemo i kombinujemo da postanemo lider u oblasti štampe